19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu počeo novogodišnji program, “Zimska bajka” otvaranjem klizalište

Novogodišnji program – Zimska bajka u Tivtu počela je sinoć velikim svečanim otvaranjem klizališta uz koncert Nataše Bekvalac i Magla benda na gradskoj rivi Pine.

Sa nestrpljenjem najmlađi su iščekivali otvaranje klizališta kako bi se oprobali, iako veliki broj njih nikada nije klizao. Bilo je padova ali i onih koji odlično klizaju.

Klizalište zvanično otvorila direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

“Klizalište veličine 200 kvadratnih metra postavila je zagrebačka kompanija Glice koja već godinama radi zagrebački Advent, kao i brojna druga klizališta u regionu. Građani, njihova djeca kao i naši gosti moći uživati u narednih mjesec dana, dakle do 26. decembra. Ovom prilikom pozivam roditelje da se pridržavaju uputsatva koja su istaknuta na kućici gdje se iznajmljuju klizaljke. Naime, djeca do 12 godina neće moći iznajmiti klizaljke bez prisustva roditelja. Nadležni će voditi računa i o tome koliki broj djece je u klizalištu, a svi kližu na sopstvenu odgovornost. Što se tiče klizališta u pitanju je sintetička podloga, po kojoj se klliže kao po ledu. Visoke temperature nisu nam dozvoljavale da stavimo led. Posjetiocima su na raspolaganje blizu 100 klizaljki koje mogu iznajmiti po jedan euro za sat” – kazala je za Boka News direktorica Glavočić.

Pine pored klizališta, na kojem će građani, kao i gosti moći uživati u narednih mjesec dana, krasi i okićene gastro kućice, dočaravajući prazničan duh sve do završetka Novogodišnjeg programa 3. januara.

Zimska bajka u Tivtu – otvoreno klizalište

Doživite svoju bajku na Rivi Pine i iskusite čari primorske zimske idile u Tivtu.

Program organizuje Turistička organizacija Tivat u saradnji sa opštinom Tivat, Udruženjem ugostitelja i hotelijera.

Izvor:M.M.

Najčitanije