21.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – uhapšene četiri osobe, pronađen kokain, bejzbol palica, dva gasna pištolja

Policija Tivat – foto Boka News

Tivatska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična djela nasilničko ponašanje, nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Naime, policijski službenici došli su do sumnje da je M.K. (19) fizički napadnut od strane S.R. (23), M.R. (21), L.G. (19) i jednog maloljetnog lica starog 17 godina, a čemu je prethodio događaj u kome je M.K. uputio riječi prijeteće sadržine po život i tijelo pomenutih”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, shodno saznanjima o navedenim događajima, policijski službenici su u saradnji sa budvanskom policijom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste pomenuta lica na tri lokacije i tom prilikom je kod L.G. pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, dok je kod S.R. pronađena bejzbol palica i dva gasna pištolja.

“Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem su nalogu lišeni slobode – M.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu S.R., M.R., L.G. i maloljetnika starog 17 godina, dok su S.R. i maloljetnik lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Takođe, slobode su lišeni i M.R. i L.G. koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje”, dodaje se u saopštenju.

Zaključuju da će, u odnosu na pronađene predmete tokom pretresa, protiv pomenutih osoba biće pokrenuti odgovarajući postupci.

Najčitanije