16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Ulov mjeseca Rajku Bojanoviću za iglana 23 kg

UlovMjesecaDecembar2021RajkoBojanovic

Prvo mjesto u nagradnoj igri Ulov mjeseca i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Rajko Bojanović sa ulovljenim iglanom od 23 kg.

Iglan je uhvaćen u blizini rta Platamuni, a za ovaj ulov korišten je štap Sakura 6000 30g, Duov gavun, pendula, konac 0.18 i predvez fluoro karbon 0.40.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dejan Stanjević sa hobotnicom od 6,2kg.

UlovMjesecaDecembar2021DrugoMjestoDejanStanjevic

Hobotnica je uhvaćena udicom iz barke, pedesetak metara od Bjelila u Tivatskom zalivu na dubini od oko 10m. Dejan je za ulov koristio najlon i klizno olovo, a kao mamac korišten je mali živi rak za oradu.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Aleksandar Trebješanin sa lignjom od 1,155g.

UlovMjesecaDecembar2021AleksandarTrebjesaninTreceMjesto

Lignja je, kako kaže, uhvaćena iz barke, na relaciji Herceg Novi – Topla – Meljine, a način lova bio je pendulanje, pri čemu je korištena pendula Rapala GT 11. Od ostale opreme Aleksandar je koristio štap Okuma Fast Inchiku 2, te mašinicu Penn Pursuit II 5000.

Najčitanije