24 C
Kotor

Slušaj online radio

Uprava policije – Još nepoznato kako je preminuo Tivćanin, istraga u toku

Policija Tivat – foto Boka News

Tivatska policija saopštila je da je će se nakon vještačenja i istrage utvrditi pod kojim okolnostima je preminuo D.S. (44) iz Tivta.

“Povodom događaja koji je juče prijavljen tivatskoj policiji, kojom prilikom je pronađeno beživotno tijelo D.S. (44) u njegovoj prodičnoj kući, službenici policije u koordinaciji sa Sektorom za borbu protiv kriminala, a uz aktivno učešće službenika Forenzičkog centra, sprovode aktivnosti kojima rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, obavještavamo javnost da se u ovoj fazi izviđaja ne može nedvosmisleno zaključiti pod kojim okolnostima je nastupila smrt osobe, saopštila je Uprava policije.

“Kako su pojedini mediji prenijeli određene detalje iz istrage, a koji se odnose na lice mjesta i lice čija je smrt nastupila, obavještamo vas da te činjenice ne korespondiraju sa stvarnim stanjem, nakon sprovedenih mjera kao i iz razloga što je obdukcija u toku, a uzimajući u obzir, kako smo preliminarno obaviješteni da je uzrok smrti još uvijek nepoznat, da su neophodne dodatne sudsko – medicinske analize koje zahtjevaju određeno vrijeme”, kazali su iz policije.

Službenici Uprave policije preduzimaju sveobuhvatne mjere na utvrđivanju svih okolnosti, te će nakon sprovedenih određenih vještačenja javnost biti blagovremeno informisana.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije