7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Uprava za sport će pomoći rekonstrukciju bazena u Igalu

Sa sastanka (Foto: Uprava za mlade i sport)

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Marko Begović i vršiteljka dužnosti izvršnog direktora Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević”” Marina Delić razgovarali su u srijedu o rekonstrukciji krova bazena te zdravstvene ustanove.

Krov zatvorenog bazena Instituta se prije dva mjesec urušio i zbog čega je bazen trenutno van upotrebe. Sagovornici su istakli značaj ovog sportskog objekta, imajući u vidu da je bazen svakodnevno korišten od strane velikog broja sportista, među kojima su i vaterpolisti PVK Jadran.

“Prema prvim procjenama, riječ je o projektu veće vrijednosti, koji zahtjeva uključivanje svih zainteresovanih strana. U skladu sa tim, prezentovane su objektivne finansijske mogućnosti Uprave za sport i mlade u cilju eventualnog opredjeljivanja pomoći za realizaciju projekta rekonstrukcije ovog sportskog objekta”, saošteno je iz Uprave za sport i mlade.

Kako se navodi u saopštenju, dogovoreno je da se Institut obrati Upravi za sport i mlade sa zvaničnim zahtjevom i sa prvom procjenom troškova rekonstrukcije navedenog objekta, kako bi Uprava za sport i mlade sagledala mogućnost podrške u dijelu koji se tiče izrade projektne dokumentacije.

Najčitanije