10 C
Kotor

Slušaj online radio

Vaterpolo savez Kine na inicijativu Petra Porobića donirao 10.000 maski

Petar Porobić – arhiv

Vaterpolo savez Kine donirao je Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore 10.000 maski u borbi protiv koronavirusa.

Maske su obezbjeđenje na inicijativu Petra Porobića koji je selektor vaterpolo reprezentacije Kine, a VPSCG će ih proslijediti Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti.

“Vaša Federacija pružila nam je ogromnu podršku i asistenciju, kao i uvijek, u pripremama naših muških i ženskih reprezentacija za kvalifikacioni tiurnir za Olimpijske igre. Omogućeno je da naša dva tima treniraju u Crnoj Gori i tako preprode, za nas, vrlo težak period. Kao što znate, članovi našeg štaba su treneri iz Crne Gore (Petar Porobić, Mladen Klikovac i Zoran Maslovar), koji su podstakli saradnju između dva Saveza. Dobili smo veliku podršku od Glavnog grada Podgorica, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Sportskog centra “Morača”, PVK Jadran Carine, hotela Aurel, Lighthouse i Instituta Igalo. Želimo da se srdačno zahvalimo vašoj Federaciji i svim prijateljima u Crnoj Gori. Prijatelj u nevolji je pravi prijatelj”, stoji između ostalog u saopštenju vaterpolo saveza Kine.

Tivat: Kineska državljanka Arora Yan obezbijedila donaciju od 10 hiljada zaštitnih maski

Menadžerka kompanije Luštica Development, kineska državljanka Arora Yan, nastanjena u Tivtu, obezbijedila je donaciju od 10 hiljada zaštitnih maski, koje uskoro stižu u Crnu Goru.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije