16.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Veći dio tivatskih hotela već rezervisan – Novogodišnji program počinje 26. decembra

 

Direktorica Turisticke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić kazala je da je regionalna kampanja i online pomocija dočeka Nove godine u Tivtu već urodila plodom, te da je veći dio hotelskih kapaciteta rezervisan, a slično je i sa privatnim smještajem.

Najavila je da zvanični novogodišnji program u Tivtu počinje 26. decembra i da u toj TO očekuju veliku posjetu gostiju iz regiona i šire.

“Imamo zaista dobre najave, većinom su svi hotelski kapaciteti bukirani, dobar dio privatnog smještaja. Novogodišnje kućice će biti postavljene oko 20. decembra, tako da ce ta praznična čarolija već da krene nešto, neposredno, prije zvaničnog početka programa 26. decembra”, kazala je Glavoćić.

Ona je istakla da će domaći i turisti biti u prilici da posjete 13 gastro novogodišnjih kućica na gradskoj rivi Pine.

Glavočić je podsjetila da će posjetioci Tivta Novu godinu dočekati uz Željka Joksimovica.

“Prvog je repriza uz Lepu Brenu, a tu će sa nama biti brojni drugi izvođači, poznati izvođači iz regiona: Ana Rucner, Boris Novković. Imaćemo brojne tematske dane i večeri tako da, eto pozivam sve da dođu i da budu barem jedan dan dio naših programa”, kazala je Glavočić.

“Pod tim podrazumijevam brojne sadržaje. Kako za djecu, tako i za odrasle. Djecije predstave, predstave za odrasle, brojne plesne performanse, sajmove raznorazne. I gastro i novogodišnje, tako da jedan zaista kvalitetno osmišljen program koji nije samo koncipiran kao večernji termini za odrasle. Nego već i tokom cijelog dana u principu, za svakog po nešto”, objasnila je ona.

Tokom decembra u Tivtu biti upriličeno nekoliko sajmova i humanitarnih bazara.

Najčitanije