16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Vladimir Begović predsjednik Gradske muzike Kotor

Gradska muzika Kotor

Gradska muzika Kotor, koja ove godine slavi 177 godina postojanja održala je u petak 31. maja izbornu Skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Vladimir Begović, bivši dirigent i zaslužni član orkestra.

Funkciju generalnog sekretara i u narednom dvogodišnjem mandatu obavljaće Ivana Marković. U Upravnom odboru još su i dirigent Dario Krivokapić, Draginja Basekić, Mirza Krcić, Andrea Živković i Danijela Vulović.

Gradska muzika Kotor – Vladimir Begović

Na sjednici je usvojen Završni račun za2018. godinu. Govorilo se o realizovanim aktivnostima u 2018. godini  kao i planu i programu rada za 2019. god.

Posebnu zahvalnost dosadašnji Upravni odbor duguje Opštini Kotor za nabavku novih uniformi. Naime, krajem prošle godine Opština Kotor obezbjedila je sredstva u iznosu od19.852€. Uniforme su isporučene i biće prezentovane nanarednom nastupu Muzike.

Takodje podsjećamo da su zahvaljujući akciji NVU Karampana kroz projekat od “Božića do Božića” prikupljena sredstva u iznosu od 2200€ za kupovinu novih instrumenata, i od tih sredstava obezbjedjen je novi set bubnjeva, klarinet i bariton-horn.

Najčitanije