15 C
Kotor

Slušaj online radio

Pravi primjer sportske saradnje – Mladi vaterpolisti Korčule i Jadrana iz HN zajednički trenirali

KPK i Jadran
Vaterpolisti KPK Korčula (2002., 20003. i 2004. godište) i Jadrana Carine (2003. godište) od petka do nedelje zajedno su radili sparing treninge na bazenu Jadrana, na Škveru. Podsjećanja radi, Jadranaši 2003. godište osvajači su trofeja prvaka Crne Gore.
Trener Korčule Emil Nikolić i trener Jadrana Carine Srđan Lazarević nisu krili obostrano zadovoljstvo zbog sportske saradnje, zasnovane na prijateljstvu.
“Izuzetno nam je drago što nam je Jadran izašao u susret, da jedan mali klub sa Korčule može sparingovati sa igračima Jadrana. Nama je to nepregledno veliko iskustvo”, istakao je Nikolić.
Nikolić je dodo da je to pozitivan pomak u radu njegove ekipe.
“Jadran je uvijek bio veliki klub, ali sad se to i potvrdilo, da su osjetili da mogu pomoći tako manjim klubovima. I mi Jadranu možemo uvijek izaći u susret, jer imamo odlične uslove na bazenu. Prošle godine nam je bila reprezentacija Crne Gore. Uvijek su dobro došli”, poručio je Nikolić.
Trebing mladih vaterpolista
Trener Jadranaša, Srđan Lazarević, rekao je da Korčula ima perspektivnu mladu generaciju.
“Mislim da su ovi treninzi sa Korčulom jedna velika stvar. Imamo obostranu korist, tradicija je vezana za KPK Korčula. Imamo odličnu saradnju koja će se, vjerujem, nastaviti”, naglasio je Lazarević.

Najčitanije