20 C
Kotor

Slušaj online radio

Vladimir Jokić predsjednik Demokrata Kotor

Demokrate Konvencija Kotor
Demokrate Konvencija Kotor

U prepunoj sali, kina Boka sinoć je u Kotoru, održana Prva izborna konvencija Demokrata Kotor. Delegati Izborne konvencije su izabrali Opštinski odbor Demokrata Kotora, koji broji 30 članova, kao  i predsjednika Opštinskog odbora.

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Kotor jednoglasno je izabran Vladimir Jokić, diplomirani pravnik i član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore.

Predsjednik Demokratske Crne Gore, mr Aleksa Bečić, u pozdravnoj riječi učesnicima Konvencije izrazio je uvjerenje da je ovo posljednja Konvencija Demokrata u Kotoru kao opštini. Kotor zaslužuje status grada i to je ono što obećavamo.

Snaga Demokratske Crne Gore u Kotoru počiva na objedinjenosti liberala, socijalista, Crnogoraca, Srba, Albanaca, Hrvata, Muslimana, Bošnjaka, Roma, koje je ljubav prema gradu i sugrađanima okupila na jednom mjestu, kako bi pobjedili očajničku ljubav prema novcu, lažima i otimačini koju širi ova vlast, naglasio je Bečić.

Predsjednik Demokrata se osvrnuo na “domete” aktuelne vlasti koji se ogledaju u uništenim i rasprodatim kotorskim fabrikama i kompanijama poput Jugooceanije, Bokeljke, Autoboke, Jadran Perasta, Napretka, Fjorda i poručio svim vlastodršcima, saradnicima i plaćenicima režima da znoj i trud naših mladih ljudi, koji obilaze Crnu Goru, čast i obraz naših članova nijesu na prodaju i da se mladi i mudri ljudi, sa zdravim idejama i čistim biografijama, okupljeni u Demokratskoj Crnoj Gori neće zaustaviti dok ih ne pobijede.

Crna Gora nije ničija prćija, već zemlja svih koji žive u njoj, zato ujedinjeni i složni moramo raditi na pobjedama nad vlasti koja za sobom ostavlja samo pustoš, radi naše budućnosti i budućnosti naših pokoljenja, istakao je predsjednik Demokrata.

Vladimir Jokić, izabrani predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Kotor, zahvalio je na ukazanom povjerenju i saopštio da će brod kojim upravljaju Demokrate Kotora ploviti pravim smjerom, kontra svih vladajućih struja i da će nakon decenija uništavanja Kotora, Demokrate vratiti Kotoru oteto dostojanstvo, jer Demokrate drže do riječi i drže riječ.

Najčitanije