15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Voli otvara hipermarket i objekat za snabdijevanje jahti u marini Porto Montenegro

Voli u Porto Montenegru

Predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan i izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas-Porto Montenegro iz Tivta David Margason potpisali su danas ugovor o saradnji kojim je ozvaničen plan zajedničkih projekata dvije kompanije, a koji će teći u više smjerova.

Prvi je izgradnja privremenog objekta u Porto Montenegru, a čije se otvaranje planira  u roku od narednih šest mjeseci.

Pored toga, danas je potpisan ugovor o glavnim uslovima za zakup ekskluzivnog hipermarketa u okviru novog kompleksa na sjeveru Porto Montenegra, kao i objekta specijalizovanog  za snabdjevanje jahti.

“Prodajna površina hipermarketa  će se  prostirati na cca  1.388 kvadrata. Njegova pozicija u blizini glavne saobraćajnice, visoki standardi po kojima je Voli prepoznatljiv, bogata ponuda, kao i povoljna cijenovna politika predstavljaće posebnu pogodnost i za domaće stanovništvo”- saopšteno je danas iz Porto Montenegra.

“U potpunosti sam uvjeren da će u ovom prestižnom jahting rizortu kompanija Voli biti pravi reprezent moderne crnogorske  trgovine i da će na adekvatan način odgovoriti  očekivanjima i najzahtjevnijih potrošača. Logistički sistem koji ćemo postaviti omogućiće efikasno i adekvatno snabdjevanje jahti potrebnim prehrambenim i  neprehrambenim artiklima, u skladu sa svim  zahtjevima i standardima ove specifične klijentele. Radujemo se novim partnerstvima i  razvojnim mogućnostima naše kompanije, u susret godini u kojoj ćemo proslaviti četvrt vijeka od osnivanja.”- kazao je tim povodom predsjednik Volija Dragan Bokan.

“Postizanje sve izazovnijih ciljeva koje smo sebi postavili dovodi nas do traženja istomišljenika s kojima možemo da pomjerimo granice današnjeg konvencionalnog razmišljanja u svim područjima naših aktivnosti. Porto Montenegro je sada dostigao tačku u svom razvoju gdje nam je potreban novi, snažni, stručni i inovativni partner za širenje naše maloprodajne trgovine. U Voliju smo pronašli partnera koji je posvećen da nam se pridruži na našem putovanju kako bismo istražili nove koncepte i ponude za snabdijevanje našeg brzo rastućeg broja vlasnika i posjetilaca, proizvodima koji će zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe.”- istakao je izvršni direktor Porto Montenegra Dejvid Margason.

Izvor:S.L

Najčitanije