35 C
Kotor

Slušaj online radio

Waves – neka vaše dijete korača u svijet bez granica…

Waves
Waves

Ako za svoje dijete želite obrazovanje kao kombinaciju znanja i vještina, savremenih edukativnih metoda i tradicije najbolje svjetske obrazovne prakse, posjetite Školu jezika Waves u britanskoj školi Arcadia u Tivtu. Škola Waves priprema djecu svih uzrasta za budućnost u svijetu bez granica za one koji govore strane jezike.

Izuzetni rezultati ove škole potvrđeni su nizom sertifikata i priznanja tokom protekle dvije decenije, ali direktoricu Leu Lonza najviše raduju uspjesi koje polaznici postižu na internacionalnim jezičkim konkursima, prijemnim ispitima i upisu na međunarodne fakultete. Pitamo kako to postiže?

Lonza: Naša predavanja se temelje na konverzaciji, a pristup polaznicima je       individualan. Među predavačima, koji osim stručnih kvalifikacija imaju i dugogodišnje iskustvo podučavanja savremenim tehnikama i metodama, tu su i strani profesori. Kada je riječ o njamlađim polaznicima, od samog početka komuniciramo sa njima na engleskom jeziku, što im pomaže da se oslobode u komunikaciji na engleskom.

Materijal koji koristimo za učenje engleskog jezika su najnoviji udžbenici i izdavača Cambridge University press. Strani jezik djeca najlakše uče u ugodnoj i opuštenoj atmosferi,uz priče, tematske postere , pjesme i pokret. Zato se u školi Waves trudimo da djeci bude prijatno i zabavno.

Waves
Waves

Boka News: U mnoštvu sertifikata za stručnost i kvalitet rada, koja priznanja smatrate najznačajnijim za dugogodišnji rad Škole jezika Waves?

Lonza: Naša škola ima dugu tradiciju uspješnih priprema polaznika za međunarodne ispite koje u Crnoj Gori organizuje British Council. Od 2011godine svake godine osvajamo priznanje kao Srebrni partner u okviru Addvantage programa British Council-a, što znači – škola sa najviše kandidata koji su uspješno položili Cambridge i IELTS ispite u British Council-u Podgorica.

To priznanje je, zajedno sa nagradom Big Breaktrough, koju su nam British Council i University of Cambridge dodijelili 2008. godine, potvrda da smo među najboljim školama stranih jezika u Crnoj Gori.

Kruna našeg uspjeha je status Cambridge English Language Assessment – Exam Preparation Centre, što znači da je naša škola zvanični centar za pripremu Cambridge ispita.

Waves je za sada jedina skola u državi sa tim statusom.

Priznanje ne pripada samo školi Waves, već i svim našim polaznicima, djeci i odraslima, koji pokazuju izuzetne rezultate prilikom polaganja međunarodno priznatih ispita Cambridge i IELTS.

Waves
Waves

Boka News: Za koje kurseve i programe vlada najveće interesovanje ove školske godine?

Lonza: Najtraženiji su kursevi engleskog jezika. Pohađaju ih najmlađi polaznici od četiri godine, tinejdžeri i odrasli. Kursevi se održavaju u terminima prilagođenim ritmu i rasporedu polaznika, dva puta sedmično po 45, 60 ili 90 minuta, ovisno o uzrastu. Takođe, vrlo su traženi biznis kursevi za hotele i firme.

Trudimo se da udovoljimo potrebama naših polaznika, pa termine predavanja prilagođavamo njihovim potrebama, a to su radni dani od 16.30 do 21h. Naše grupe su veličine od četiri do osam polaznika, što garantuje uspjeh jer se predavači mogu posvetiti svakom učeniku posebno.

Školska godina traje od 28.septembra do 1. juna, sa pauzom za zimski raspust i praznike.

Boka News: Naše čitaoce koji razmišljaju da svojoj djeci obezbijede najbolje obrazovanje svakako interesuje cijena jednog ovakvog kursa. Da li je riječ o skupoj edukaciji?

Lonza: Cijena je svakako jedan od ključnih faktora. Kada upoređujete cijene kurseva, obavezno obratite pažnju na fond časova, dinamiku nastave i profil nastavnika. Takodje, važno je provjeriti ima li škola licencu Ministarstva prosvjete. Ne pokušavajte uštedjeti pod svaku cijenu, jer se lako može dogoditi da izgubite i vrijeme i novac u školi koja drži jeftine, ali nekvalitetne kurseve.  Naš detaljan cjenovnik se može naći na sajtu Škole Waves ( http://skolawaves.com/cjenovnik/ )uz napomenu da je određivanje nivoa znanja u našoj školi besplatno, a imamo i porodične popuste.

Waves
Waves

Boka News: Oni koji se odluče za upis, kako Vas mogu kontaktirati?

Lonza: Na raspolaganju smo za sve informacije i pojašnjenja radnim danom od 17 do 19 sati u Arkadija Akademiji. Naš telefon je 067 28 5555, a e-mail adresa waves@t-com.me

Za kandidate iz Budve, kancelarija škole Waves u Akademiji znanja (zgrada fakulteta) u Budvi radi od 9 do 15 sati, od ponedjeljka do petka.

Ovdje su detalji o programima učenja stranih jezika za hotele i firme   http://skolawaves.com/kursevi/hoteli-i-firme/ , a svi koji se žele pripremiti za polaganje Kembridž ispita sve detalje mogu pročitati ovdje:

http://skolawaves.com/medunarodni-ispiti/

Najčitanije