25.8 C
Kotor

Slušaj online radio

10. Međunarodni moto skup u Herceg Novom od 25. do 28. avgusta

Međunarodni moto skup Herceg Novi

10. Međunarodni moto skup, u organizaciji moto kluba “MC Cruiser” Herceg Novi biće održan ovog  vikenda, od 25. do 28. avgusta. Posjetite plažu “Ušće” u Igalu, te da slikom i riječju prenesete atmosferu sa ove značajne manifestacije, na kojoj očekujemo više hiljada gostiju iz Crne Gore, država regiona i Evrope, poručuju organizatori.

-Moto skup počinje u petak 25. avgusta od 8 sati, zvanično otvaranje je u 20:30 sati, a slijedi od 21 sat rok koncert grupa “Nitro” iz Herceg Novog i “New deal” iz Niša.

U subotu, 26. avgusta u 17 sati kreće defile motora od plaže “Ušće” donjim putem kroz Igalo do kružnog toka u Meljinama i nazad magistralom do Igala. Uslijediće atraktivne bajkerske igre, a od 21 sat koncert rok grupa “Infuzija” iz Bratunca i “Sevdah rock connection” iz Niša.

I ovoga puta je ulaz besplatan, kao i kamp i hrana za bajkere, a dobar provod je zagarantovan! Manifestaciju su podržali Opštine Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, uz ostale sponzore.

Očekujemo dolazak motorista i ljubitelja dvotočkaša iz svih država bivše Jugoslavije, kao i iz regiona, pa i Evrope. Planirali smo da, pošto je riječ o jubilarnom 10. Moto skupu, program bude još kvalitetniji, bogatiji i atraktivniji, i svojski se trudimo da taj cilj i ostvarimo, mada su troškovi organizacije jedne ovakve manifestacije višestruko uvećani u odnosu na prethodne godine

Ističući da je Herceg Novi sada jedini grad u Crnoj Gori koji ima ovakvu manifestaciju, iz Moto kluba MC „Cruiser“ zahvaljuju sponzorima koji su im pružili ruku podrške kako bi uspjeli da realizuju sve planirano, i dodaju da će se potruditi da se svi gosti lijepo provedu, osjete tradicionalno gostoprimstvo i ponesu najljepše uspomene sa njihovog 10. Međunarodnog moto skupa, kazala je sekretarka “MC Cruiser” kluba, Dragana Vlaović.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije