20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

11. Moto žurka MC “Cruiser”

Plakat moto zurka

Hercegnovski moto klub MC “Cruiser” u subotu (30. marta) u Domu kulture u Bijeloj organizuje tradicionalnu 11. moto žurku. Početak druženja sa bajkerima iz zemlje i okruženja je u 20:00 sati, a goste će zabavljati hercegnovski rok duo “Low voltage” i stari znanci – grupa “Krugovi u žitu” iz Trebinja.

Najstariji moto klub u Crnoj Gori postoji 19 godina i ima preko 30 članova koji su, osim ljubavi prema motorima, vožnjama i druženjima, uvijek spremni da pruže ruku pomoći onima kojima je to potrebno; redovno učestvuju u akcijama“Moto Djeda Mrazevi”, “Torta za osmjeh”, prikupljanju pomoći za liječenje sugrađana i drugim humanitarnim događajima.

U susret sezoni moto skupova, moto klub MC „Cruiser“ tradicionalno poslednje subote u martu organizuje večernju žurku, a poslednjeg vikenda u avgustu veliki moto skup. Već su počeli sa pripremama svog najvećeg događaja, koji ih očekuje od 30. avgusta do 1. septembra, a za 11. Međunarodni moto skup planiniraju i neke novine i iznenađenja.

Na subotnjoj moto žurci, pored bajkera iz Crne Gore, očekuju goste iz regiona, a za sve koji u subotu od 20:00 sati budu u Domu kulture u Bijeloj dobar provod je zagarantovan, uz novski duo “Low voltage” i “Krugove u žitu” iz Trebinja.

Ulaz je, kao i uvijek, besplatan, dobrodošli su svi koji vole ovakva druženja ljubitelja motora, a iz moto kluba MC “Cruiser” zahvaljuju na podršci Mjesnoj zajednici Bijela, koja im je ustupila prostor Doma kulture.

Najčitanije