16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na sajmu turizma „TT Warsaw 2015.“

Varšava
Varšava

Turistička organizacija Tivta sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore kao i lokalnim turističkim organizacijama, predstavlja turističku ponudu Tivta na međunarodnom sajmu turizma „TT Warsaw“ u Varšavi, koji se održava u periodu od 26. do 28. novembra.

Sajam turizma „TT Warsaw“ se održava 23. put zaredom i jedan je od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj.

Zajedno sa LTO Tivat, na sajmu su prisutni predstavnici NTO CG, HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M“, turističke organizacije Ulcinj, Bar, Budva, Kotor i Podgorica. Crnogorski štand je posjetio i g. Ramiz Bašić, ambasador Crne Gore u Poljskoj sa saradnicima.

Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu. To je i dobra prilika da se informišu o crnogorskim prirodnim ljepotama, kulturnom nasljeđu, planiranim manifestacijama i dobiju druge informacije od značaja za planiranje njihovog odmora.

Sajam Varšava
Sajam Varšava

TO Tivat nastupila je sa bogatim izborom propagandnog materijala: katalog privatnog smještaja, opšti katalog o Tivtu, Tivat na dlanu, film o Tivtu i mnoge druge brošure.

Poljski turisti zadnjih godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za prvih 9 mjeseci 2015. godine Crnu Goru je posjetilo oko 50.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260.000 noćenja što je 15 % više u odnosu na 2014. godinu.

Najčitanije