23.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Magija praznika u hotelu „Regent“

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Decembar u hotelu „Regent Porto Montenegro“ odisaće prazničnim raspoloženjem zahvaljujući drugom po redu godišnjem Božićnom bazaru i programu dočeka 2016. godine.

„Božićni bazar će se održavati svake nedjelje od 13.decembra 2015., do 3. januara 2016. u vremenu od 12 do 17 sati, na terasi glavnog hotelskog restorana Dining Room. Božićni bazar će i ove godine okupiti kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste, koji će posjetiocima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja. Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i druge home decor sitnice.“- kazala je novinarima portparolka „Regenta“ Elena Ljiljanić.

Pored samih izlagača, bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela „Regent Porto Montenegro“ sa prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači i keks, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Božić po Gregorijanskom kalendaru, 25.decembra, biće proslavljen svečanim ručkom u restoranu Dining Room od 12 do 16 sati sa tradicionalnim prazničnim specijalitetima.

Božićni Bazar Regent
Božićni Bazar Regent

„Regentov“ Library Bar nastavlja sa listom muzičkih večeri. Svaki utorak i petak predodređeni su za vječne džez klasike u izvođenju MP–Trio benda od 20.30 do 1 čas iza ponoći. Svirka uživo, rok hitovi i „Toć bend“ nastavljaju da krase četvrtak veče od 20.30 do ponoći, dok je subota rezervisana za DJ druženje sa početkom u 20 sati. Za one koji užitak pronalaze u šolji kafe, Gourmet Corner predstavlja specijalnu ponudu toplih napitaka, svježih kroasana i zdravih voćnih sokova po posebnim cijenama u jutarnjim časovima.“- dodala je Ljiljanić naglašavajući da je gostima na raspolaganju čuveni Regent Spa centar gdje oni mogu odabrati opcije dnevnog, sedmičnog ili mjesečnog članstva.

„Zimska spa dobrodošlica 2015/2016 odnedavno uključuje inoviranu listu wellness tretmana uz ekskluzivnu primjenu prirodnih St.Barth kozmetičkih preparata.“- naglasila je Ljiljanić.

 

 

 

 

Najčitanije