16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva spremna za doček Nove godine – nastupaju Čolić, Gibonni…

Budva
Budva-foto Ivan Čučuk

Budvanski novogodišnji program isprede zidina Starog grada početi će 31. decembra koncertom grupe „Perper“ od 21.30 sati, nakon kojih će nastupiti Zdravko Čolić u 23 sata.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu u 14 sati „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić u 21.30 i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni u 23 sata.

U večernjim satima 2. januara nastupiće Vanja Radovanović u 21.30, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor – „Viva Vox“ u 23 sata.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Budva
Budva-foto Ivan Čučuk

U Splendidu će goste zabavljati Toni Cetinski, Haris Džinović, bend “Charter“ kao i orkestar Žutog Serhatlića, a novogodišnji paketi se kreću od 290 do 380 eura.

U hotelu “Palas” cijene kreću od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka goste će zabavljati: Šaban Šaulić, grupa “Colonia”, Goran Karan, Saša Matić, grupa “Parni Valjak” i orkestar Ace Sofronijevića.

Hotela “Queen of Montenegro“ nudi novogodišnje pakete u taverni “OJ HA“ po cijenama od 90 eura 31.12., 60 eura 01.01. i 30 eura 02.01., a goste će zabavljati ansambl “Prijatelji”, Ema Čivović, Vesko Belada i orkestar “Dobri momci”.
U Mediteranu će nastupati Željko Bebek, Marija Visković i Aca Lukas.

Najčitanije