21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Oduševljeni Guliver Djed mrazom, programom i poklonima – foto

Cjelodnevni program Dječije Nove godine koji je održan u srijedu u Kotoru oduševio je najmlađe. Proslava je počela u jutarnjim satima predstavom “DedaMrazBuka”, zatim koncertima “Novogodišnja škovacijera”, “Pjevajmo i plešimo do Nove”, filmskim programom “Petar Pan 2 – Povratak u nedođiju”, “Sam u kući”.

Centralni događaj bio je hepening sa „Guliver Djed mrazom“, visokim 14 metara ispred gradskih vrata, koji je uz pjesmu prenio brojne želje i poruke…

Uprkos hladnom vremenu najmlađi su sa oduševljenjem gledali i slušali „Guliver Djed mraza“ koji ih je na kraju pozvao da uđu na glavni gradski trg odakle se sa starog sata spustio Djed mraz koji je uz muziku i zabavu podjelio preko hiljadu novogodišnjih paketića.

Kotor - Dječija Nova godina
Kotor – Dječija Nova godina

Organizatori Dječije Nove godine su TO Kotor, NVO Karampana – Kotor, Opština Kotor i Kotorski Festival pozorišta za djecu.

Kotor - Dječija Nova godina
Kotor – Dječija Nova godina

Pokrovitelji manifestacije su bili Nacionalna Turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo Održivog Razvoja i Turizma Crne Gore, a generalni sponzori:Luka Kotor i Komunalno DOO Kotor.

Veliki sponzor je Lustica Bay, a prijatelj manifestacije je Centar za kulturu „Nikola Đurković“ Kotor.

Najčitanije