15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Nastavlja se proces brendiranja Tivta

Tivat brend -  Znak
Tivat brend – Znak

Privatno-javna kompanija kompanija “Brand New Tivat” (BNT) koja se bavi kompleksnim poslovima brendiranja Tivta, za ovu godinu planira niz aktivnosti na daljoj promociji tog brenda. Nakon što je prije nekoliko mjeseci tim partnerske agencije TBWA iz Beograda u saradnji sa predstavnicima BNT-a osmislio i izradio novo grafičko riješenje vizuelnog identiteta i slogana Tivta, ta riješenja će tokom ove godine već naći i svoje prve primjene mimo Opštine i Turističke organizacije Tivat koje su ih već počele koristiti.

„Novi, savremeni vizuelni identitet i sveobuhvatna strategija brenda, treba da doprinesu da Tivat u regionalnim i međunarodnim okvirima bude prepoznat kao jedinstvo raznovrsnosti, koje su kroz dugu istoriju formirale njegovu osobenost, kao i spoj komplementarnih potencijala – kulturnih, ekonomskih, turističkih…“- kaže Predrag Gajić izvršni direktor kompanije “Brand New Tivat”.

BNT je stoga planirao da sa novim logom Tivta i sloganom „Mnogo svjetova u jednom“ (Many worlds within), uskoro brendira takmičarska plovila i ekipe, Jedriličarskog kluba “Delfin”, čime će,po Gajičevim riječima, prisustvo brenda Tivat biti obezbjeđeno na značajnijim prvenstvima i jedriličarskim regatama u regiji i svijetu, moguće čak i na Olimpijadi u Brazilu. Planira se i osmišljavanje jedne „mega regate“ čija bi konačna destinacija bio Tivat. BNT će se uključiti i u aktivnosti organizacije Svjetskog prvenstva u udičarenju u Tivtu koje će biti održano ove godine, a nastaviće se i sa mapiranje Tivta, logotipom brenda na cijelom području opštine, sa posebnim akcentom na Aerodrom Tivat.

Brend Tivat - Znak

BNT namjerava da osmisli i izradi novi sveobuhvatni internet portal Tivta.

“Taj portal treba da na sasvim novi način, omogući trenutnu interkonekciju između uređivača, konstruktora, ponuđača i korisnika, na način što će u realnom vremenu svi biti u mogućnosti da doprinesu njegovoj aktuelnosti. Postavka i aktiviranje portal se očekuje u toku godine, zajedno sa paralelnim video i zvučnim mapiranjem područja opštine Tivat, kako posredstvom interneta, tako i postavljanjem posebnih uređaja na terenu.”- kazao je Gajić.

Izvor:S. L.

Najčitanije