15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Boka Kotorska – Predsjednici opština čestitke za Božić

Photo: Boka News
Photo: Boka News

Herceg-Novi

Predsjednica Opštine Herceg-Novi, Nataša Aćimović, i predsjednik Skupštine opštine Herceg-Novi, Andrija Radman, čestitali su Božić vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

“Sveštenstvu, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i svim ljudima dobre volje najsrdačnije čestitamo Božić i Božićne praznike koji su znak mira, ljubavi i životne radosti.

Neka vrijeme pred nama bude vrijeme istine i razumjevanja u kome ćemo sticati bezvremene vrijednosti, uvijek ih pronalazeći iznova i truditi se da ih zadržimo i sačuvamo.

Srećan Božić!”

Tivat

Svim građanima Tivta želimo srećnu i uspješnu Novu 2016. godinu, da je, kao i sve naredne, provedete u dobrom zdravlju, miru i blagostanju. Želimo vam da u Novu godinu uđete sa pozitivnom energijom, okruženi porodicom i prijateljima. Koristimo priliku da i svim pravoslavnim vjernicima uputimo najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg Božića, u nadi da ćete ga provesti u zdravlju i radosnom okruženju, uvažavajući duh ovog praznika koji podsjeća da su zajedništvo, optimizam i nada pravi put za napredak svake ličnosti, a samim tim i društva u cjelini.

Predsjednik Opštine Tivat                                                         Predsjednik Skupštine

  Ivan Novosel                                                                           Krsto Bošković

 

Kotor

U ime Opštine Kotor i svoje lično, svim vjernicima pravoslavne vjerospovijesti najsrdačnije čestitam predstojeće Božićne praznike ! Iskreno želim da praznične dane provedete u veseloj i prijatnoj atmosferi, u krugu porodice i prijatelja, okruženi dragim ljudima, poštujući tradiciju ovog velikog hrišćanskog praznika. Sa željama da Božić – kao praznik radosti, nade, mira i zajedništva – donese zdravlje, ljubav i slogu u vaše domove, još jednom vam iskreno čestitam: Srećan Božić i Nova 2016. godina !

Srdačno i s poštovanjem,

Predsjednik
Dr Aleksandar Stjepčević

Čestitka predsjednika Skupštine Opštine Kotor Nikole Bukilice povodom Božićnih praznika !

U ime Skupštine Opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Božić.
Izražavam želju da Božićni praznici sve ljude ispune ljubavlju i zajedništvom i da mir i radost prazničnih dana podstaknu na međusobno poštovanje, toleranciju, povjerenje i razumijevanje, kao vrijednosti koje naš grad baštini iz svoje bogate tradicije.

S poštovanjem,

Predsjednik,
Nikola Bukilica

Najčitanije