13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Cetinje – koncert Prljavog kazališta 8. januara

Cetinje - foto Novak Abramović
Cetinje – foto TO Cetinje Novak Abramović

Početak nove 2016. godine na Cetinju biće obilježen “Prazničnim koncertom”, koji je najavljen za 8. januar, petak, kada će nastupiti poznati sastav Prljavo kazalište. Iz Prijestonice je saopšteno da je u pitanju tradicionalna manifestacija koja se održava za vrijeme božićnih praznika.

“Cetinjska publika uživaće u višečasovnom muzičkom programu, koji će početi uz zvuke elektronske muzike regionalno poznatog DJ-a “Kameny” , u 17 sati na dvorskom trgu. Od 18 sati očekuje se pravi muzički spektakl, u pitanju je koncert jednog od najvećih muzičkih sastava sa ex-yu scene Prljavo kazalište”, navodi se u saopštenju.

Za  bogat program, kažu iz Prijestonice, najzaslužniji su naši sugrađani i vjerni pratioci, koji su bili u prilici da učestvuju u “online” anketi i glasaju za svog omijenog izvođača.

Prljavo kazalište
Prljavo kazalište

“U velikoj konkurenciji pored Prljavog kazališta našli su se i Haris Džinović, Plavi orkestar, Nina Badrići i Novi Fosili. Ipak titulu najomiljenijeg odnio je muzički bend Prljavo kazalište. Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

Najčitanije