11 C
Kotor

Slušaj online radio

Netflix funkcioniše i u Crnoj Gori

Netflix Desktop
Netflix Desktop

Vodeća svjetska internetska streaming televizija Netflix, jedan od najpoznatijih servisa za onlajn prikazivanje filmova, serija, TV emisija i originalnog i dokumentarnog programa, proširio je svoju mrežu.

Svjedoci smo rađanja nove globalne internet televizije“, rekao je Rid Hejstings, direktor Netflix-a i nastavio, “Ovim proširenjem gledaoci svih meridijana – od Singapura do Sankt Peterburga, od San Franciska do Sao Paola – biće u mogućnosti da istovremeno gledaju filmove bez čekanja“, objavljeno je 6. januara na Netflix konferenciji u Las Vegasu u okviru CES 2016 sajma.

Provjerili smo funkcioniše i u Crnoj Gori, možete uzeti probni period od mjesec dana.

Prednost Netflix-a je to što po cijeni dvije kino karte nudi mesečnu pretplatu za legalan i pouzdan filmski servis, u kojem sami birate šta gledate, kada i s kim. Takođe, Netflix ne emituje reklame i korisnik u svakom trenutku može da otkaže pretplatu.

Sadržaj koji se trenutno nudi, iako sjajan u odnosu na “ništa”, koje smo do sada imali, nije ni blizu onog koji se nalazi u ponudi u SAD ili većim zemljama Evrope. To i nije toliki minus, jer za mesec dana, koliko traje probni period i sami možete da se uverite da li vam sadržaj odgovara ili ne. Ono što je važnije jeste da Netflix ne nudi prevod, odnosno titlove na našem jeziku, a nije poznato ni kada bi to moglo da bude promenjeno.

Pored poznatih holivudskih blokbastera i vanvremenskih klasika Netflix prikazuje i serije poput “House of Cards” i “Orange is the New Black“. Netflix je moguće pratiti na pametnim televizorima, na internetu preko računara i preko iOS, Android i Windows Phone (Windows 10 mobile) aplikacija, kao i na nekoliko drugih načina.

Da biste koristili Netflix kod nas potrebno je da imate aktivnu (validnu) kreditnu karticu i da odaberete jedan od tri sistema pretplate

– 7,99 eura za gledanje sadržaja na jednom uređaju u SD rezoluciji

– 9,99 eura za gledanje na 2 uređaja istovremeno i u HD rezoluciji

– 11,99 eura za najviše 4 uređaja, uz HD i Ultra HD rezoluciju

Prema posljednjim podacima, Netflix je brojao više od 66 miliona pretplatnika u SAD-u, odnosno 69,2 miliona ukoliko se uračunaju i oni koji koriste besplatno probno razdoblje

Najčitanije