26.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – otvoren natkriven teniski teren

Natkriveni teniski teren PM
Natkriveni teniski teren PM

Jedini natkriveni teniski teren na primorju, urađen po najvišim međunarodnim sportskim standardima sa „Deko Turf US Open“ tvrdom podlogom koja se u svijetu koristi za najprestižnije teniske događaje, otvoren je prošle sedmice za sve zainteresovane klijente u sklopu Porto Montenegro Sportskog kluba.

„Ova balon hala ima kapacitet do 120 stolica za gledaoce, čime pretenduje da Porto Montenegro Sportski klub bude jedan od najvažnijih domaćih brojnih teniskih turnira, kampova i workshop-ova. Uz široki spektar ponude privatnih i grupnih teniskih časova, vrhunskih sparing partnera, tenis škole za djecu uzrasta od 4 do 17 godina i ubrzane kurseve za odrasle po programu Međunarodne teniske federacije, teniski klub PM nudi takmičenje tokom cijele godine tzv. Challenge Ladder, odnosno igru u ligi rekreativaca. U sklopu lige se periodično organizuju i turniri sa vrijednim nagradama.“- saopšteno je juče tim povodom iz Porto Montenegra. Inače, riječ je o rekonstruisanom i natkrivenom jednom od teniskih terena u sklopu sportskog kompleksa bivšeg Doma Vojske na Seljanovu, gdje je sada smještena upravna zgrada i Sportski centar Porto Montenegra.

„Projektovan da zadovolji sve standarde svjetski prepoznatljivih natkrivenih teniskih terena, po pitanju podloge, sadržaja i usluge za javne događaje, ali i privatne, individualne časove, sa posebnim video nadzorom i 24-oro satnim obezbjeđenjem objekta, ovaj teniski teren parira svim u okruženju.“- istakao je menadžer teniskog kluba Porto Montenegro Nenad Damjanović.

Natkriveni teniski teren PM - unutrasnjost
Natkriveni teniski teren PM – unutrasnjost

Sportski klub Porto Montenegra ove zime nudi i dva otvorena teniska terena, teren za skvoš, fitnes centar, kuglanje, stoni tenis, veliki izbor programa kao što su joga, pilates, salsa i zumba, a takođe počinje i sa realizacijom kampova sportske dijagnostike. Uz pomoć nauke u sportu i sportske medicine, ovi kampovi će pomoći trenerima i igračima da treniraju efikasnije sa ciljem pomjeranja granica i ostvarivanja novih rekorda.

Najčitanije