20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

JK “Delfin” – donacija tri hiljade eura

JK Delfin donacija
JK Delfin donacija

Kompanija „Adriatic Marina – Porto Montenegro“ i ove godine nastavlja da podržava Jedriličarski klub „Delfin“ iz Tivta, kroz godišnje sponzorstvo u vrijednosti od 3.000 eura. Taj novac će biti usmjeren na kupovinu jedara za juniorsku kategoriju u koju su ušli takmičari „Delfina“ Ilija Marković, klasa Laser 4.7 i Irina Kusovac, klasa Laser Radial.

„Njima ćemo u ovoj godini posvetiti posebnu pažnju, s obzirom na to da ih očekuju domaća takmičenja i važne međunarodne regate u Hrvatskoj, kao i Balkansko prvenstvo u Grčkoj. Sva ova takmičenja jedri i Igor Les, nosilac seniorskog dijela, a takmičiće se i na Svjetskom prvenstvu u Meksiku i na Svjetskom kupu u Kini. Nadamo se učešću Irine i Igora na Mediteranskim igrama u Barseloni sledeće godine u junu, u olimpijskim klasama Laser Radial i Standard. Slijede nam ozbiljne pripreme u ovoj godini i moramo sakupiti bodove za učešće.“- ističe trener JK “Delfin” Ilko Klakor.

„Kompanija „Adriatic Marinas“ je višegodišnji prijatelj i sponzorski partner Jedriličarkom klubu „Delfin“ – jedrenje je tradicionalan sport u Boki Kotorskoj, i kroz ovu, i ostale donacije, želimo da što više podržimo mlade talente u lokalnoj zajednici. Bilo da jednog dana oni postanu vrsni jedriličari i olimpijci u ovom sportu, ili se vremenom fokusiraju na jahting industriju i uslugu, marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro uvjek će biti njihovo dobro poslovno okruženje.“- istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Najčitanije