18 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor na sajmu turizma u Danskoj

TO Kotor na sajmu turizma u Danskoj
TO Kotor na sajmu turizma u Danskoj

TO Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2016“ u Herningu, u Danskoj.

Nastupamo unutar standa NTO Crne Gore pored TO Kotor, na sajmu učestvuju i predstavnici turističke organizacije Bar i turističke privrede, Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turisticke agencije Adria DMC i Meridian DMC.

Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni, a tome ce svakako doprinijeti bolja avio dostupnost koju je najavio nas nacionalni avio prevoznik.

Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu tri puta sedmično.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta, a tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom trzistu.

Najčitanije