15 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda u Budimpešti

Budimpešta sajam
Budimpešta sajam

NTO Crne Gore predstavlja svoju turističku ponudu na 39. Međunarodnom sajmu turizma „UTAZAS“, koji se od 3. do 6. marta održava u Budimpešti, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Kotora, Tivta, Herceg Novog, Budve, Bara, Ulcinja,.

Iz TO Kotor su kazali da je zajednički sajamski nastup podržao veliki broj privrednika, kako učešćem sa svojim promotivnim materijalom, tako i ličnim prisustvom.

“Ove godine zemlja partner je Kina, a u okviru sajma organizovan je sastanak 16 zemalja centralne i jugoistočne Evrope sa partnerima iz Kine. Planirano je i održavanje Work shop-a sa kineskim turoperatorima. Pored predstavnika NTO-a Work shop-u će prisustvovati crnogorske turističke agencije :”Montenegro tourist travel”, „Gorbis travel”, „Fly Montenegro”, i „Trend travel””, navodi se u saopštenju.

Iz TO Kotor su istakli da su već prvog dana sajma ostvareni kontakti sa predstavnicima mnogih turističkih agencija i turističkih operatora, a drugog dana su ugostili ambasadora Crne Gore u Mađarskoj, Mirsada Bibovića.

Na sajmu učestvuje 400 izlagača iz 40 zemalja.

Najčitanije