12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi predstavljen u Kanu

Portonovi
Portonovi – projekat

Portonovi se predstavio na svjetski poznatom MIPIM-u, najvećem međunarodnom sajamu nekretnina koji je održan u Kanu od 15. do 18. marta. Posjetioci su imali priliku da vide i osjete mali dio onoga što predstavlja Portonovi rizort koji je u nastanku, kaže se u saopštenju iz ove kompanije.

Portonovi kao takav predstavljen je u sklopu štanda i delegacije predvođene Branimirom Gvozdenovićem, Ministrom održivog razvoja i turizma.

Portonovi MIPIM
Portonovi MIPIM

‘’Portonovi je atraktivna prilika za one koji razmišljaju o kupovini nekretnina u Crnoj Gori. Sofisticirani i luksuzni sadržaji u okviru rizorta će se nalaziti na ulasku u drevnu Boku, nudeći savršeno mjesto za otkrivanje 300 km duge crnogorske obale, a istovremeno omogućavajući jahtama i najbrži pristup Jadranu”, istakao je Zaur Mammadov, pomoćnik izvršnog direktora za marketing i razvoj biznisa u kompaniji Azmont Investments.

Takođe, dodao je da je ovogodišnji MIPIM bio sjajna prilika za predstavljanje Portonovi rizorta i vizije na kojoj počiva, ali i šansa za razmjenu iskustava i bolje upoznavanje sa trendovima u industriji. ”Za nas je ovo bio značajan događaj jer Portonovi je dodata vrijednost u sveukupnoj promociji prelijepe Crne Gore, a posebno imajući u vidu našu težnju da budemo prepoznati kao visoko-luksuzna destinacija. Promovisanje destinacije, uz promociju Portonovog, za nas je neizbježna aktivnost, pa smo, sa posebnim entuzijazom, spremni da u bliskoj budućnosti tome još više doprinesemo kroz dobro planirane marketinške aktivnosti.”, zaključio je Mammadov.

Portonovi
Portonovi

Naredne godine nas očekuje otvaranje Portonovog – ekskluzivne i luksuzne destinacije u Bokokotorskom zalivu, gdje se planine stapaju sa morem. Spektakularni rizort na površini od 60 ari će ponuditi raznovrsne sadržaje – od luksuznih nekretnina kao što su prostrane gradske kuće smještene u srcu Portonovi naselja koja odišu meditarenskim stilom, do stilizovanih vila ušuškanih u uređenim vrtovima, te uglađene penthouse stanove koji gledaju na marinu.

Vlasnici imovine će imati mogućnosti izbora u dijelu izgleda i pogleda, a sve to brižljivo isplanirano od strane poznatih i kreativnih arhitekata kompanije Harper Downie; u dijelu dizajna enetrijera sjajnu dopunu ovome će predstavljati ono što na sebi svojestven način i sa punom odgovornošću radi kompanija viskog ugleda – The Studio at Harrods. Portonovi će takođe biti dom prvog evropskog One&Only rizorta sa oko 120 luksuznih soba i vila, zdrvstvenim spa centrom i luksuznim radnjama. Luksuzni Espace Chenot Health Wellness Spa, kao ključni sadržaj rizorta, ponudiće gostima tretmane za ljepotu i one kozmetičke prirode, po mjeri klijenta kreirane detoks tretmane kao i brojne druge tretmane za ljepotu i regeneraciju sa ciljem vraćanja optimalnog nivoa energije u duši i tijelu.

Još jedan ključni sadržaj Portonovog će biti marina sa 220 vezova za superjahte kao i najmoderniji Yacht klub, koji je projektovao svjetski poznati i nagrađivani britanski studio za dizajn WINCH DESIGN.

Stanovnici i posjetioci Portonovog će imati priliku da dodatno uživaju u bogastvu restorana kao što su Tapasake i Loccatelli, a po ugledu na glamur i život francuske rivijere moći će da biraju između brojnih barova i luksuznih radnji – piše u saopštenju ove kompanije.

 

Najčitanije