22.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda na sajmu u Moskvi

Turistička ponuda na sajmu u Moskvi
Turistička ponuda na sajmu u Moskvi

Turističke organizacije iz Boke, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima crnogorskog turizma, učestvuju na 23. Međunarodnom sajmu turizma “MITT 2016”, koji koji je počeo juče u Moskvi I traje do 26. marta

“Ova sajamska manifestacija, 23. put zaredom, okupiće oko 3.000 izlagača iz skoro 190 destinacija svijeta. Očekuje se i približno 100.000 posjetilaca, od čega preko 80% turističkih agenata iz čitave Rusije i država sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza.

“MITT 2016″ se održava tradicionalno u kompleksu Expocentar, na površini većoj od 50.000 m2. Pored TO Kotor, na štandu NTO Crne Gore prisutni su predstavnici lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta I Ulcinja kao i predstavnici turističke privrede: turoperator „R-Tours”, hotelske grupe „HG Montenegro Stars”, „Queen of Montenegro”, „HG Budvanska Rivijera”, kao i kompanije „Montenegro Airlines”, „Beppler i Jacobson Ltd.”, „HIT Montenegro– Hotel Maestral”, Dukley Gardens, turistička agencija Explorer i mnogi drugi.

Crnogorsku delegaciju predvodi Predrag Jelušić, državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Željka Radak Kukavičić, direktorica NTO.

Najčitanije