16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

4. Internacionalni modni festival IFF Porto Montenegro/Tivat 2022.

Press

Povodom 4. Internacionalnog modnog festivala IFF Porto Montenegro,danas u Podgorici održana je press konferencija na kojoj su se predstavnicima sedme sile obratili: Vesna Mandić direktorica Fabrike,Danilo Kalezić, Senior Manager, PR, Communications & Events Elena Ljiljanić Senior PR&Marceting Manager hotela regent Porto Montenegro i Sanja Matijević modni kreator .

Agencija Fabrika i Porto Montenegro Iorganizuju 4. Internacionalni modni festival IFF Porto Montenegro/Tivat 2022. koji će biti održan  22. i 23. jula u prostoru SYNCHRO Porto Montenegro. Program festivala predstavila je Vesna Mandić

22.juli – 20.00h Tivatska riva – ispred hotela Astoria kreće prvi deo modne revije Crnogorske kreatorke Sanje Matijević i završava se ispred Synchra u Porto Montenegru

  21.00h – svečano otvaranje

  Modna revija Sanje Matijević

Modna revija “JARIĆ” byTamara Jarić, kreatorke koja je rođena u Beogradu, sa  sedištem u NYCu i proizvodnjom u Italiji.

Modna revija Balestra – svjetska premijera novog brenda modne kuće Renata Balestra, koju su osnovale njegove ćerke Federica i Fabiana Balestra i unuka Sofia Bertolli Balestra, koja je na čelu kreatorskog tima. Ova luksuzna pret a porter kolekcija za „nove genracije” sa održivim pristupom poslovanja je imala prezentaciju i press konferenciju u toku Milanskog Fashion week-a. U okviru IFFa će biti premijerno izvjedena prva modna revija ovog već uspešnog, novog modnog brenda

23.juli 21.00h –  modna revija  Pierre Cardin -„Tribute to Pierre Cardin” – ovaj modni spektakla je održan 29.Januara ove godine, na godišnjicu smrti najvećeg svjetskog kreatora, Pierre Cardina, u okviru Pariske Nedelje visoke mode.

Na IFF-u će biti prisutne kreatorke Sanja Matijević i Tamara Jarić, ispred brenda Balestro, Federica Balestra I Sofia Bertolli Balestra, a ispred tima Pierre Cardina , naslednik, CEO kompanije Rodrigo Basilicati Cardin, direktorka visoke mode Maryse Gaspard još iz vremena dok je Cardin bio živ, neformalno, prvi čovek kompanije, PR i Communicatio direktor, Jean Pascal Hesse.

IFF Porto Montenegro  okuplja poznate modne kreatore, uticajne ličnosti iz svijeta mode, iz cijelog sveta, lokalne, Regionalne i Internacionalne medije, predstavnike svijetskog jet seta….sa ciljem koji je već ostvaren, a to je da Porto Montenegro svake godine u drugoj polovini Jula bude svijetska  modna destinacija i kao takva, promoviše ne samo Porto Montenegro, već i grad Tivat i Crnogorsku obalu.

Glavni sponzor IFF Porto Montenegro je hotel Regent Porto Montenegro PORTO koji će kao i prethodnih godina, svojim life stylom, besprekornim smještajem i uslugom, biti najbolji mogućI domaćin uglednim gostima iz svjetske mode.

Izvor:Mediabiro
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije