9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

4. Međunarodni moto skup

Moto skup Igalo
Moto skup Igalo

4. Međunarodni moto skup biće održan od 28. do 30. avgusta u Igalu u organizaciji  hercegnovski moto klub MC Cruiser.

Kako ove godine moto klub MC Cruiser obilježava deceniju postojanja cilj je da 4.Međunarodni moto skup po kvalitetu i broju gostiju nadmaši predhodne, i  da se još jedenom dokažemo kao dobri organizatori i još bolji domaćini. Zbog odlične lokacije i bogatog  trodnevnog programa očekujemo veliki odziv moto klubova i bajkera iz čitavog regiona, ali i turista i ostalih gostiju. Motoristima je na prvom mjestu druženje sa ostalim ljubiteljima dvotočkaša a, pored muzičko-zabavnog programa posebnu atrakciju,  kako za turiste tako i za sve Novljane, predstavlja moto- defile u kojem učestvuje između 300 i 400 motora.  U cilju promovisanja turističkog potencijala našeg grada i čitave Boke,  MC Cruiser svake godine za goste moto skupa organizuje izlete turističkim brodovima Bokokotorskim zalivom. Na I moto skupu obišli su ostrvo Lastavica i tvrđavu Mamula, na II moto skupu peraška ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe, prošle godine Ostrvo cvijeća i Ostrvo Svetog Marka u Tivatskom zalivu, a ove godine je opet planiran izlet do Mamule. S obzirom na mogućnost besplatnog boravka u moto kampu, mnogi gosti našeg skupa dođu nekoliko dana prije i ostanu nekoliko dana poslije moto skupa, što značajno doprinosi produžetku sezone, odnosno povećanju broja turista u post-sezoni , poručuju organizatori.

Skup su podržale Turistička Organizacija i Opština Herceg Novi.

Moto skup  će biti održan na istoj lokaciji gdje je organizovan  prvi skup MC Cruiser – pješčanoj plaži  Stara banja, na ušću rijeke Sutorine, sa sledećim programom:

PETAK – 28. avgust: doček gostiju i smještaj u kampu i van njega, besplatna večera  za goste, i  uveče rok koncert grupa “Krugovi u žitu” iz Trebinja i “Mikrokozma” iz Podgorice.

SUBOTA – 29. avgust: doček gostiju, od 10 h izlet brodovima po zalivu, zatim besplatan ručak za goste, u 17 h defile motora ulicama grada, uveče bajkerske igre i rok koncert grupa “Falcons” iz Rume i “Supermens” iz Šapca.

NEDELJA – 30. avgust – ispraćaj gostiju.

Najčitanije