15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Donatorski bal pod maskama

Donatorski bal

Rotary klub Kotor, u duhu kotorske karnevalske tradicije organizuje  Donatorski bal pod maskama u petak, 16. februara 2018. godine sa početkom u 19.30h u svečanoj sali „D – Event“ u Poslovnom centru „Vukšić“ u Kotoru.

Donacije su namjenjene za nabavku EKG aparata i  druge medicinske opreme za Jedinicu hitne medicinske pomoći u Kotoru.

Veče je otvoreno  za Rotarijance, Rotaraktovce, njihove porodice, prijatelje, goste i sve ljude dobre volje. Potvrda o dolasku kao i više informacija putem e-mail adrese: rotary.kotor@gmail.com

Ovom akcijom i svečanim balom započinje niz proslava povodom jubileja 20 godina rotarijanstva u Crnoj Gori.  Rotari klub je neprofitna organizacija čiji je cilj postojanja pružanje humanitarne pomoći, promovisanje visokih etičkih standarda u profesiji i životu ali i razumjevanje, dobra volja i mir, kroz prijateljstvo članova koji su vodeći ljudi u poslu, profesiji i zajednici.  Klub i akcije se održavaju isključivo dobrotvornim prilozima Rotarijanaca i prijatelja kluba koji dijele zajedničku viziju boljeg svijeta.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete ovoj večeri, ovu akciju je moguće podržati uplatom na žiro račun Rotari kluba Kotor broj: 530-25989-34 sa naznakom “Donatorski bal pod maskama”.

Najčitanije