25.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pljačke

Kotor: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pljačke
Kotor hapšenje – privodjenje – foto Boka News

Zbog pljačke maloprodajnog objekta u Risnu uhapšen Kotoranin B.R. (19), dok se zbog istog krivičnog djela traga za njegovim sugrađaninom D.M. Kotorska policije uhapsila i P.P. (50) zbog sumnje da je maskiran i uz prijatnju nožem od radnice jednog maloprodajnog objekta otuđio oko 700 eura i cigarete.

Kotoranin B.R. (19) uhapšen je zbog sumnje da je 26. decembra 2021. godine opljačkao maloprodajni objekat u Risnu.

Iz Uprave policije je saopšteno da se zbog istog krivičnog djela traga za D.M. (32) iz Kotora.

“Oni su, sumnja se, maskirani, upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage obili maloprodajni objekata i otuđili cigarete u vrijednosti od oko 5.000 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

Saopšteno je i da je u toku pokušaj krađe na benzinskoj pumpi u mjestu Škaljari, policija zatekla P.Ć. (21) iz Kotora.

“On je priveden u službene prostorije policije a nakon konsultacija sa nadležnim državnim tužiocem protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u pokušaju. Policija radi na identifikaciji još jedne osobe koja je učestvovala u izvršenju ovog djela”.

Kotorska policije je navodi se u u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo i uhapsila P.P. (50) iz Kotora.

“On je, sumnja se, 7. januara 2022. godine maskiran i uz prijatnju nožem od radnice jednog maloprodajnog objekta otuđio oko 700 eura i cigarete. Nakon saslušanja kod tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do privoda sudiji za istragu, a otuđene stavri su pronađene i vraćene vlasniku”, saopšteno je iz policije.

Najčitanije