24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavnici Porto Montenegra među 100 stručnjaka iz najvećih kompanija na forumu “Izazov 2022″

Predstavnici Porto Montenegra među 100 stručnjaka iz najvećih kompanija na forumu “Izazov 2022″
Danilo Kalezić – foto Porto Montenegro

Osmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2022 biće održan 12. i 13. aprila u hotelu Mona Plaza u Beogradu, pod sloganom “Rukuj brižno”.

Predstavnik kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro, Danilo Kalezić, Viši menažer za komunikacije, brend i događaje, govoriće na forumu “Planirati ono što nije moguće isplanirati”, a sa njim će se za okruglim stolom naći Milena Avramović Bjelica, Izvršna direktorka agencije Chapter 4 PR, Nina Elezović, Direktorka korporativnih komunikacija Coca – Cola, Svetlana Bunčić direktorka odeljenja identiteta i komunikacija Unicredit banke, Jelena Lešević, Direktorka marketinga MPC properties i Desanka Landauer, Direktorka marketinga Mcdonald’s Srbija.

Oni će, između ostalog, razgovarati o temama kako će izgledati tržište budućnosti, a kako nova normalnost za određene industrije? Da li je trenutni rast poslovanja realan ili ćemo posledice COVID-19 krize tek osetiti? Kako planirati neplanirane scenarije i na najefikasniji način iskoristiti resurse sa kojima raspolažemo? Kako predvidjeti krize i imati spreman plan djelovanja? Kako marketinške komunikacije staviti u svrhu “čuvara” biznisa?

Ove godine teme foruma biće, između ostalog, ko su lideri budućnosti, da li je kreativno liderstvo ključno za opstanak i rast kompanije, kako na najefikasniji način iskoristiti resurse sa kojima raspolažemo, kako pomiriti održivost i profit, kako društveno važne teme integrisati u brend strategiju i svakodnevnu komunikaciju, a “ne pasti” na klizavom terenu,

O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Na ove i brojne druge teme govoriće preko 100 vrhunskih regionalnih stručnjaka iz najvećih kompanija i agencija, a koji su već potvrdili svoje učešće na forumu IZAZOV 2022.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a koje ove godine organizuju kompanije Atlantic Štark, Bambi, Frikom, PepsiCo – Marbo Product, Naftna industrija Srbije, BASF, Grand kafa i Porto Montenegro.

Najčitanije