20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Počinje šesti ciklus programa Coca-Cola podrška mladima!

Osnaži se – mladi

Program kroz koji se edukovalo više od 1.400 mladih

Jedan od najvećih neformalnih programa obuke za mlade u Crnoj Gori, Coca-Cola podrška mladima, biće organizovan i ove godine, šesti put zaredom. Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora pripremila je po sadržaju najbogatiju sezonu ovog programa, kroz koji će mladi osvajati nova znanja kako na predavanjima i događajima uživo, tako i u online formatima.

Coca-Cola podrška mladima ove godine počinje na Dan studenata, 4. aprila, predavanjem izvršnog direktora kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora Nikole Tripkovića na Ekonomskom fakultetu. On će sa studentima podijeliti priču o svom karijernom putu i otkriti im korisne savjete iz prakse, koje ne mogu da čuju svakog dana.

U nastavku projekta, mlade koji žele da unaprijede svoje lične i poslovne vještine i postanu konkurentniji na tržištu rada, očekuje još zanimljivih radionica i predavanja, kao i bogata online edukativna baza, dostupna na linku: www.coca-colapodrskamladima.me.

U prvih pet ciklusa ovog programa novim znanjima i vještinama osnažili smo više od 1.400 mladih. Nismo odustali ni tokom pandemije, već smo program prilagodili online formatu, pokazujući da je usvajanje znanja nikad važnije, kako bismo se spremili za post-pandemijsko tržište rada. Ove godine imamo želju da osnažimo do sada najveći broj mladih, koji iz godine u godinu prepoznaju Coca-Cola podrška mladima kao odličnu dopunu svom formalnom obrazovanju“, kazala je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

Program Coca-Cola podrška mladima namijenjen je mladima između 18 i 30 godina, koji žele da razviju lične i poslovne vještine, u cilju boljeg pozicioniranja na tržištu rada ili u svrhu pokretanja sopstvenog biznisa. Svi sadržaji u okviru programa su besplatni i predstavljaju doprinos kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora razvoju mladih.

Za učešće u programu neophodna je samo registracija na ovom linku https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/. Po završetku programa, polaznici koji uspješno prođu edukaciju, dobijaju i potvrdu o učešću, koju izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije