17.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Nedjelja bendova na Piazzi centrale, novo središte dešavanja u Luštici Bay

Nedjelja bendova na Piazzi centrale, novo središte dešavanja u Luštici Bay
Piazza Centrale – Luštica Bay

Najpoznatiji klupski bendovi smjenjivaće se cijele sedmice na novom mjestu susreta u Luštici Bay



Novo središte dešavanja u Luštici Bay, Piazza Centrale, biće pozornica za više događaja na otvorenom, počev od srijede, 23. avgusta kada od 20 sati nastupa Muzički kolektiv Kino Kultura, jedan od vodećih klupskih bendova poznat po džaz, pop, fank obradama i izvođenjima internacionalnih i domaćih hitova 80. i 90. godina.

Za atmosferu u istom ritmu u subotu 26. avgusta, biće zadužen Perpetuum Mobile band na nastupu u 20 časova. U srijedu, 30. avgusta, za pop i rock atmosferu od 20 sati pobrinuće se  takođe popularan bend sa klupskih nastupa – Crveno i Crno. Početak sljedećeg mjeseca, muzička pozornica je rezervisana za Anđu i Slađu koje će nastupiti 3. septembra u 20 sati.

„Centrale Piazza u srcu Luštice Bay omiljeno je mjesto susreta prijatelja i onih koji će to tek  postati. Ovdje se stvaraju veze, a osjećaj pripadnosti doživljava u punom smislu zbog čega i osmišljavamo događaje za sve generacije. Nastupi bendova doprinose osjećaju mediteranske pjacete tradicionalno prepoznatljive po lakim notama, žamoru i veseloj atmosferi“, saopštila je Sonja Banićević iz organizacije događaja u Luštici Bay.

Ljetnji događaji osmišljeni su da ponude niz umjetničkih, kulturnih i zabavnih performansa, dječijih programa, a osjećaj ležerne mediteranske svakodnevice dopunjava svake nedjelje od 19.30 sati primorska pijaca domaćih proizvoda „Pjaca na pjaci“. U nedjelju, 27. avgusta šarolikom ponudom predstavié se domaći proizvođači vina, ulja, sokova i drugih crnogorskih proizvoda te male kreativne preduzetničke radionice.

Intenzivnim kalendarom događaja za sve generacije, kolekcijom retail jedinica i gastro iskustvom, Centrale Piazza kreira upečatljiv identitet mediteranske pjacete na crnogorskoj obali.

Najčitanije