16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Sunčano, krajem dana kiša

Vrijeme Boka Kotorska - oblačno sa kišom 17.novembar 2014
Vrijeme Boka Kotorska

U Crnoj Gori će danas biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom popodneva ponegdje u južnim i centralnim predjelima slaba kiša. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine na jugozapadu zemlje.

Duvaće mjestimično umjeren do pojačan, vjetar južnih smjerova.  Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 14, najviša dnevna od 13 do 22 stepena.

Period četvrtak-ponedjeljak:

U četvrtak promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u popodnevnim satima ponegdje kiša. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine na jugozapadu zemlje.

U petak umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom. Prvog dana vikenda, na jugu uglavnom suvo vrijeme sa sunčanim intervalima, a na sjeveru promjenljivo, povremeno kiša, u popodnevnim satima ili krajem dana prestanak padavina. Naredna dva dana pretežno ili djelimično sunčano i toplo vrijeme.

U ponedjeljak krajem dana povećenje oblačnosti, a tokom noći moguća kiša. Vjetar tokom četvrtka, nedjelje i ponedjeljka mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova, a u subotu umjeren i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha tokom petka u blagom padu, od subote na jugu, a od nedjelje i na sjeveru u osjetnom porastu.

Privremeni režim saobraćaja u CG zbog rekonstrukcije puteva

Na više magistralnih i regonalnih putnih pravaca u Crnoj Gori izmijenjen je režim saobraćaja zbog rekonstrukcija i popravki. U određenim periodima dana na nekim od tih saobraćajnica se obustavlja kretanje vozila u potpunosti ili djelimično, obavještava AMSCG

Najčitanije