11.00
Pozdravni govori i zvanično otvaranje manifestacije
11.30 – 12.30/45
HEDONIZAM NA OBALI MORA
Panel diskusija na temu ponuda vodećeg turističkog centra Crne Gore sa akcentom na gastronomskoj ponudi. Stalno prisutni motiv paštrovske kužine koja, iznenađujuće, i nije toliko bogata ribom i morskim plodovima.
Učesnici: šefovi budvanskih i okolnih restorana, predstavnik TOB, poznata ličnost iz Beograda koja rado dolazi u Budvu.
12.45h – 13.15h Pauza za kafu
13.15h – 14.30h – Obilazak štandova,degustacija specijaliteta, slikanje sa poznatima.
14.30 – 15.30
VIP GASTRO KVIZ
Poznate ličnosti iz Beograda putem ‘blind testa’ degustiraju specijalitete koje su imali prilike da probaju ranije tog dana i pogađaju koja je hrana u pitanju. Pomažu im u posluživanju hrane poznate ličnosti iz Budve/Crne Gore.
15.30h – 16.30h – Pauza za ručak
16.30 – 17.30
VINSKA RAPSODIJA
Priča o vinu uz degustaciju i prijatne zvuke gitare.
Učesnici: Predstavnici vinarija, somelijeri i jedna poznata ličnost iz Beograda (ljubitelj i poznavalac vina)