15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na Southampton sajmu nautike

Southampton-boat-show

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na vodećem Southampton sajmu nautike, od 14. do 23. septembra, na njegovoj jubilarnoj 50. ediciji, koja uživa povjerenje nautičke klijentele Brtitanije.

Tokom 9 dana manifestacije, posjetioci imaju priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj najveći i najbolji britanski nautički događaj predstavlja preko 600 nautičkih i jahting brendova, od premijere najvećih superjahti do opreme za vodene sportove i nautičke potrepštine.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje pariraju najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a britansko tržište je, itekako, zainteresovano za Crnu Goru. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge kao dobitnici jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA), ali i zanimljivim zimskim paketima za kapetane brodova i njihovu posadu, istakla je Marina marketing koordinatorka Porto Montenegra Jovana Živković.

Veoma bitan segment Porto Montenegra Jahting kluba je i nedavno otvoreni RYA trening centar. Fokus nam je promocija svih nivoa obuke koju gosti mogu dobiti, a tiču se jedrenja i upravljanja motornim brodovima. Međunarodno priznati sertifikati RYA škole kao i uslovi pogodni za jedrenje tokom velikog dijela godine jesu nešto što posebno interesuje naše britanske klijente, dodala je Živkovićeva.

Najčitanije