24 C
Kotor

Slušaj online radio

ACG: Nove destinacije iz Tivta, Bristol, Birmingam i Izmir

Aerodrom Tivat – Foto Boka News

Tokom predstojeće ljetnje sezone koja u avijaciji počinje 31. marta i traje do kraja oktobra, Aerodrom Podgorica biće povezan sa više od 40 destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih oko 40.

Aerodromi Crne Gore tim povodom objavljuju preliminarni red letjenja koji je ažuriran zaključno sa 26. martom i, shodno tome, podložan je promjenama. Realizacija zavisi direktno od avio-kompanija.

Prema najavama, nove rute u Podgorici biće Minhen, Radom, Košice, Pardubice i Ostrava dok su nove destinacije u Tivtu Bristol, Birmingam i Izmir.

Kada je riječ o statusu letova niskobudžetnih kompanija Wizz Air i Ryanair, informišemo javnost da Wizz Air u Podgoricu vraća linije za London Getvik, Beč, Varšavu i Katovice, a nastavlja da leti za Milano, Dortmund, Memingen i Budimpeštu.

Rajaner, prema preliminarnim najavama, od početka aprila u Podgoricu vraća linije za Brisel, Mančester, Zagreb i Vroclav. Uz to, Rajanaer nastavlja da saobraća za Berlin, London Stansted, Gdanjsk i Krakov.

Podgoricu će sa Rimom nastaviti da povezuje nacionalna avio kompanija, Air Montenegro.

Podsjećamo da je Pegasus Airlines u februaru otvorio linije Podgorica-Ankara i Podgorica-Izmir.

Molimo putnike da se za sve informacije o avio-kartama informišu kod avio-prevoznika. Osim redovnih linija, u tabelama su prikazani i posebno naznačeni čarteri, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Najčitanije