24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike ljubazno molimo za razumijevanje

Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike ljubazno molimo za razumijevanje
Aerodromi Crne Gore – Tivat

Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat. Očekivano je, međutim, da uslovi u kojima radimo, stoga, nijesu idealni, saopšteno je večeras iz ove kompanije.

Ipak, bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, oba naša aerodroma imaju agregate zahvaljujući čemu suštinski nastavljamo nesmetan rad. Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje.

Od 1. do 14. jula 2024. godine na oba aerodroma smo opslužili oko 200 hiljada putnika – po 100 hiljada u Podgorici i u Tivtu.

Zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat uložiće dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način, kaže se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.

Najčitanije