25.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Montenegro: Treći avion ponovo operativan, od danas normalizacija saobraćaja

Air Montenegro

Treći avion, Airbus A320 ponovo je operativan i saobraćaj će od danas biti normalizovan, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

– Zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air, prethodna četiri dana došlo je do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova. Air Montenegro je sve svoje raspoložive kapacitete usmjerio na organizovanje i realizaciju saobraćaja, sa ciljem da putnici dođu do željene destinacije u najpribližnije vrijeme planiranom, poštujući prije svega bezbjednost i sigurnost putnika – navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, brza reakcija tima nacionalne avio-kompanije je za određen broj letova našla i alternativna rješenja u vidu prevoza do drugog aerodoroma ili prevoz drugom avio-kompaniom, dok je značajan broj letova organizovan po planu i bez kašnjenja.

– Ovakve i slične situacije su uobičajene u avijaciji i svjedoci smo da je, naročito tokom ove godine, veliki broj avio-kompanija otkazao na hiljade letova širom Evrope. Air Montenegro je ipak učinio sve da se letovi realizuju, imajući u vidu da svako pomjeranje leta može uticati na planove putnika, u čemu je imao i veliku podršku partnera i operativnih službi – dodaju.

Iz kompanije su zahvalili svim putnicima na razumijevanju i kooperativnosti.

– Kroz kontinuirane aktivnosti u narednom periodu ćemo nastojati da dodatno unaprijedimo sistem podrške – zaključuju iz Air Montenegra.

Najčitanije