15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Blue Kotor Bay postao dio hotelskog lanca Hyatt – Jokić poželio dobrodošlicu…

Dosadašnji hotel Blue Kotor Bay – Premium Spa Resort, od sinoć je dio hotelskog lanca Hyatt.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je prisustvovao potpisivanju ugovora između ova dva hotela i kazao da mu je čast što najpoznatiji hotelski lanci na svijetu nalaze svoje mjesto baš u Kotoru.

“Poznati i priznati hotelski brendovi mijenjaju sliku našeg grada na turističkoj mapi”, kazao je on i istakao da će se moći pametno planirati razvoj turizma tek kada grad bude imao još hotelskih kapaciteta koji će obezbijediti popunjenost tokom sezone, u predsezoni i postsezoni.

On je rekao da ovaj rizort sa pet zvjezdica obezbjeđuje 150 novih radnih mjesta i vjeruje da će biti vjetar u leđa drugim svjetski poznatim hotelima da prepoznaju Kotor kao idealno mjesto za razvoj i unapređenje svojih brendova.

Potpisivanje ugovora

Abazović: Hajat stigao u Crnu Goru

Hyatt stigao u Crnu Goru. Raduje dolazak vodećih američkih hotelskih brendova, poručio je premijer Dritan Abazović. Predsjednik Vlade prisustvovao je sinoć potpisivanju Ugovora o saradnji između kompanija Krolbay i Hyatt (Hajat).

“Najaveći patriotski čin je da dovodimo najveće brendove u Crnu Goru i da Crnu Goru koja je unikatna, najljepša zemlja na svijetu, obilježe brendovi najboljih hotela u svijetu i budemo dio globalne mreže onoga što znači najbolji servis i ponuda svugdje. Velika je čast i zadovoljstvo što u Crnu Goru dolazi Hajat”, kazao je Abazović.

Blue Kotor Bay

Smatra da Hajat nije mogao da izabere ljepšu lokaciju nego hotel u Boki Kotorskoj.

Najčitanije