31.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Opštini Tivat 5. jula

Zgrada Opstine Tivat
Opština Tivat

Opština Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore – odjeljenje Kotor i opštinskom organizacijom Crvenog krsta Tivat organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi  u srijedu 5. jula, od 9-12 sati u multimedijalnoj sali Opštine Tivat. 

Krv će moći da daju zaposleni u organima lokalne uprave, zaposleni u lokalnim javnim preduzećima i javnim ustanovama, odbornici Skupštine opštine Tivat i svi drugi zainteresovani građani.

“Pozivam u prvom redu sve odbornike Skupštine opštine Tivat ali i sve građane koji su u prilici i mogućnosti, da se priključe ovoj humanoj akciji i daruju krv. Zalihe krvi tokom ljetnjih mjeseci posebno su važne pa se nadam da će ovom akcijom biti prikupljena značajna količina koja će nekome značiti život” – poručio je predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković.

Iz Sekretarijata naglašavaju da je cilj ove akcije podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa i jednog od najhumanijih gestova.

Najčitanije