23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Aleksandra Matić: Neka Savo opet dobije krila

A.Matić

Poslije objavljenih rezultata regionalnog pjesničkog konkursa koji je organizovao NVO “Bokeški Forum”, u saradnji sa Opštinom Tivat, pobjednica Aleksandra Matić iz Srebrenice je rekla:

–  Danas sam vidjela rezultate i rasplakala se u sred srebreničkih brda u kojima sam i pisala Aninu ljubavnu misleći na sve galebove i sva krila koja su me dotakla u životu. Neizmjerno ste me usrećili, ne zato što je moja pjesma pobijedila, nego zato što ste, izabravši baš nju, pružili šansu nekim malim ljudima sa velikim srcem da pošalju jednu drugačiju priču iz Srebrenice koja je zaslužila da iz sebe ponovo počne slati ljubav. Postoje ljudi koji bi bar pjesmom pokušali mijenjati svijet na dobro, i ja sam samo to pokušala biti.

Cijenim vaš humanitarni rad, i to me je ganulo najviše i želim svim srcem da naš galeb Savo Rili ponovo dobije krila. Da mogu nekog ljubavlju da izliječim, izliječila bih njega. Još Vam jednom neizmjerno hvala, dali ste mi krila da budem još bolji čovjek. Iskreno vas pozdravljam, šaljem zagrljaje i dobre vibracije iz Srebrenice.

Najčitanije