15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Ars Medica Portonovi – vrhunska zdravstvena usluga za goste, lokalnu zajednicu i Portonovi rezidente

Portonovi

U godini kada smo svi pojedinačno više nego ikada fokusirani na zdravlje, Portonovi ponosno najavljuje da privatna zdravstvena ustanova Ars Medica otvara kliniku u samom srcu rizorta.

Otvaranje klinke predstavlja prvu fazu projekta koji podrazumijeva otvaranje ambulante opšte medicine kao i specijalističkih konsultativnih ambulanti  za kardiologiju, internu medicinu, hirurgiju i ginekologiju uz dijagnostičku podršku najsavremenije laboratorije koja uključuje i kompletnu PCR dijagnostiku.

Gospodin Rašad Alijev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, naglasio je da dok svi polako počinjemo da živimo “novu normalu”, ne smijemo da zaboravimo neophodnost konstantnog unapređivanja kako standarda hotelijerstva tako i brige o gostima gdje god i kada god je to moguće. Iz ovih razloga je otvaranje prestižne zdravstvene ustanove u okviru rizorta bio imperativ.

“Sa pojavom pandemije je postalo jasno da hotelska industrija prije svega mora svakom gostu da garantuje maksimalnu zdravstvenu sigurnost. Dok ostajemo posvećeni misiji da naš rizort bude bezbijedna destinacija, sigurni smo da će najsavremenija laboratorija i širok spektar zdravstvenih usluga obogatiti našu ponudu i u isto vrijeme poboljšati iskustvo, blagostanje i bezbrižnost naših gostiju. Partnerstvo sa prepoznatim lokalnim brendovima iz različitih sfera i njihova promocija našim gostima iz cijelog svijeta je jedna od aktivnosti na koje smo jako ponosni.”

“Specijalna bolnica Ars Medica je regionalno priznata zdravstvena institucija koja bilježi uspjeh u radu već trideset i sedam godina. Konstantno poboljšanje i napredak su naši profesionalni principi, a naša misija je ista kao i kada smo bili na početku – podizanje zdravstvenog standarda i obezbjeđivanje komfora za sve naše pacijente. Baš zato je partnerstvo sa brendom kao što je Portonovi logičan potez, na koji smo jako ponosni. Raduje nas što će i spisak usluga koje ćemo pružati rasti vremenom, ruku pod ruku sa razvojem ove impresivne lokacije na našoj obali.”, kaže dr Milija Šuković, izvršni direktor Ars Medica-e.

Vizija tima je da do 2022. godine uslijedi otvaranje savremenog medicinskog centra u Portonovom, koji bi pružao širok spektar usluga iz najbitnijih oblasti medicine stanovnicima i gostima Portonovi naselja, kao i šireg regiona, sa akcentom na medicinske discipline koje su ključne za razvoj zdravstvenog turizma. Medicinski centar će se sastojati od odjeljenja opšte medicine, stomatologije, opšte i plastične hirurgije, kardiologije, pulmologije, radiologije, ortopedije, endokrinologije, hematologije, kompletne laboratorijske dijagnostike, kao i luksuznog  apartmansko-bolničkog kompleksa za oporavak pacijenata.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije