26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Bečić i Abazović: Vraćen trajekt državi, vraćena Luka Pine – Tivat je motor Crne Gore

Bečić i Abazović u Tivtu

Bečić i Abazović, autobusom hrabrosti stigli su i do Tivta, opštine koja postaje brend po kojem se prepoznaje Crna Gora


Aleksa i Dritan su srdačno dočekani od strane Tivćana i u međusobnom dijalogu su razgovarali o ključnim temama ove primorske opštine.

“Tu smo hrabri Tivćani da vam kažemo hvala na putokazu kako se razvija turizam Crne Gore na evropski način! Vi ste druga opština po razvijenosti u Crnoj Gori, i to zasluženo. Izvodili ste prekogranične projekte sa partnerima iz Hrvatske i BiH na razvoju turističke ponude, dobili ste globalne nagrade kao održiva destinacija i zelena destinacija za razvoj ekoturizma, imate specijalni rezervat prirode Tivatska solila koji privlači ljubitelje ptica iz cijelog svijeta, čuvate vašu Miholjsku Prevlaku ili Ostrvo Cvijeća sa njegovom slavnom crkvenom istorijom, razvili ste Porto Montenegro…sve dragulj do dragulja! Tivat je jednostavno dragulj! Mi vam možemo pomoći sa državnog nivoa da još više vrhunskih projekata sprovedete, da još više dragulja napravite ili revitalizujete i učinite dostupnim gostima, a i tražimo od vas da u što više tih projekata uključujete što više partnera iz drugih gradova Crne Gore, da dijelite vaša dragocjena iskustva, da budete pravi motor razvoja Crne Gore! Mi ćemo sa svoje strane učiniti još nešto – povećaćemo kapacitete aerodroma, a daćemo sve od sebe da povećamo i broj i frekventnost avio-veza prema ključnim emitivnim tržištima. Da tivatski motor Crne Gore još snažnije i još hrabrije zagrmi!”, ističe nosilac liste i lider Koalicije, Aleksa Bečić.

Bečić i Abazović u Tivtu

Predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović podsjetio je da su se Pine vratile Opštini Tivat.

”Vratiće se i mnoge dobre stvari Crnoj Gori. Za Tivat brojni važni projekti slijede – vodeni, VIP terminal na aerodromu, dok preko puta, na velikom zemljištu treba izgraditi sportske terene, uz turističke sadržaje. To će biti nova dimenzija razvoja Tivta”, kazao je Abazović.
Istakao je da je do sada veliki broj novih brendova stigao u Boku Kotorsku.

Bečić i Abazović u Tivtu

”Brojimo dobre rezultate, a poslije 11. ćemo brojati još bolje. Borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala doći će kraj, a građanima još bolji dani”, zaključio je Abazović.

KOALICIJA ”Aleksa i Dritan – HRABRO se broji !”

Najčitanije