20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Besplatan prevoz do Luštice Bay tokom Vaskrsa

Lustica Bay Hello Spring

Autobuski prevoz iz Tivta ka Luštiva Bay i obratno saobraćaće tokom Vaskrsa od 9 sati do ponoći

Luštica Bay tokom vaskršnjeg praznika, u nedjelju 24. aprila organizuje besplatan prevoz iz Tivta do Marina naselja i obratno. Zainteresovani posjetioci imaće priliku da iskoriste prevoz autobusima koji sa glavne gradske stanice Tivta polaze na svakih sat, od 9:00 časova do 23:00, i od Luštice Bay od 10:00h do ponoći.

Praznik je svakako dobar povod za obilazak Luštice Bay, te je dnevni program aktivnosti u Marina naselju i fokusiran na tematiku Vaskrsa – zainteresovani za usavršavanje u kulinarskom umijeću, od 11:00h mogu pohađati Eeaster Cookie Class, gastro radionicu za izradu kolača, na otvorenom ispred The Chedi hotela. Poseban Vaskršnji meni, uz muzički ugođaj, u restoranu The Spot biće dostupan u vrijeme ručka, od 13:00 sati do 16:00 sati.

„Luštica Bay je mjesto druženja i okupljanja, gdje se uspomene kreiraju i dijele tokom svake sezone, kroz sadržaje za cijelu porodicu a praznici su posebna prilika za to. Naši gosti i posjetioci praznike kod nas mogu da provedu u šetnji, zabavi i opuštanju tokom tog dana, ili zanimljivog vaskršnjeg vikend programa ukoliko se odluče da budu sa nama i duže, izjavila je Maša Radulović, marketing menadžerka u Luštici Bay.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije