24 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela – počinju ljetnje fešte i koncerti

festa-bijela

U Bijeloj tradicionalno i ove turističke sezone počinju ljetne fešte i koncerti. U narednom periodu planirani su brojni kulturno-zabavni i duhovni programi. Na šetalištu između dva hotela “Delfin” i “Park”, 13. jula nastupiće Vis La Rossa. Mjesna zajednica Bijela, NVO “Ruža vjetrova ” i Turistička organizacija Herceg Novi organizuju Bazar domaće trpeze, uz ribu, vino i bogat muzički program.

Predsjednik Mjesne zajednice Bijela Nikola Samardžić je kazao da je za Bazar prijavljeno 18 izlagača. Manifestacija će biti održana u subotu, 13. jula, sa početkom u 19 časova na platou ispred Doma kulture u Bijeloj. Nakon 20 časova biće priređeno posluženje uz muzički program.

Povodom hramovske slave Crkve Polaganja Rize Presvete Bogorodice u nedelju, sa početkom u 20 časova biti održana Duhovna akademija u porti hrama . Na dan hramovske slave u ponedeljak,15. jula, biće biće obavljena litija od magistrale i osvećena Svetosavksa ulica, koja vodi do Crkve Polaganja Rize Presvete Bogorodice u Bjelskoj vali.

On je pozvao građane i goste da im se u što većem broju pridruže na raznovrsnim događajima, koje ovog ljeta organizuju u Bijeloj.

Izvor:Radio HN

Najčitanije