9 C
Kotor

Slušaj online radio

“Bokeška maslina” biće održana 25.jula u Tivtu

Bokeška maslina

Promotivna manifestacija “Bokeška maslina” biće održana 25.jula, od 19 do 23 sata, na gradskoj rivi Pine u Tivtu. Zbog situacije s korona virusom, ova manifestacija prošle godine nije bila organizovana.

U skladu sa propisanim mjerama predostrožnosti, biće smanjen broj izlagača koji će predstaviti maslinovo ulje i druge, prateće proizvode domaćih proizvođača.

“S pauzom od godinu dana, pokušaćemo da obnovimo lijepu praksu promocije domaćih prozvoda od masline kao i drugih domaćih proizvoda (sira, pršuta, vina…) koji idu uz maslinovo ulje. Pored svih nevolja koje se dešavaju našem narodu, malo druženja i osjećaja pripadnosti zajednici uz zabavni program, treba da pruže, makar kratkotrajno zadovoljstvo našim sugrađanima i njihovim gostima.

Nadamo se da nam se ništa neće ispriječiti na putu, te da ćemo ponovo, uživati u onome što nam je priroda dala, ljepote naše zemlje, zdravu hranu, osjećaj za lijepo i mediteranski mentalitet koji drži do svoje kulture” – kazala nam je Vesna Đukić predsjednica MD Boka.

Najčitanije