21 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Izlazimo na lokalne izbore u Herceg Novom

Bokeški forum

Na sjednici Glavnog odbora podružnice Bokeškog Foruma u Herceg Novom donijeta je jednoglasna odluka o tome da Bokeški Forum izađe na naredne izbore koji će se iduće godine održati u ovom gradu.

O načinu izlaska na izbore donijeće se nova odluka, mada sve pripreme i planove odvijamo kao da ćemo na izbore izaći samostalno.

“U Herceg Novom je potrebno organizovati potpuno drugačiji pristup riješavanja  problema, prvenstveno domicilmog stanovništva, kao i ljudi koji  naš grad doživljavaju kao svoj, bez želje da nameću one vrijednosti koje Novljanima nikada nisu bile bliske” – poručili su iz Bokeškog Foruma.

Građani će na vrijeme biti upoznati sa svim akcijama i kampanjama koje Bokeški Forum preduzima kako bi približio svoj program.

Pozivamo sve one kojima je Boka na srcu, a očuvanje njene kulture, tradicije, načina života i borba protiv daljeg narušavanja njenih vrijednosti i obale kao najvrijednijeg resursa koji Crna Gora ima da nam se pridruže i pomognu.

Sve informacije i predloge mogu dobiti putem telefona:067 317 654 ili putem e-maila: bokeskiforum.hn@gmail.com – Vaš Bokeški Forum

Najčitanije